Blogs projectreis 2018

Vrijdag 26 oktober 2018

Vandaag mochten we uitslapen, om 8:30 werden we pas bij het ontbijt verwacht. Na het eten staan we om 10:30 allen paraat om de speech van Kobes aan te horen. Na een tiental baaie dankies vraagt Kobus voor ons een gezegende terugreis en dat alle koffers maar samen met ons mogen aankomen op Schiphol. Na het maken van een groepsfoto en de nodige drukkies vertrokken we zwaaiend en luid toeterend van Groenfontein richting Hartbeestpoortdam.

Bij Hartbeestpoortdam is een markt met lokale snuisterijen en honderden vrienden die voor ons een speciale prijs hebben. Verder zijn er de nodige eettentjes. Tijd dus om souveniers te kopen voor veel te hoge prijzen (ook na het afdingen van meer dan 70% van de vraagprijs). En daarna een terrasje pakken voor een stevige hap met een drankje. Om half twee verzamelen we bij de auto's en gaan we verder richting de luchthaven. Huurauto's inleveren, inchecken en door de beveiliging en de paspoortcontrole. Daarna is er nog even tijd voor een drankje voordat het boarden begint.

Om 19:15 zit iedereen die met Emirates vliegt in de Airbus A380 en luistert niemand naar de veiligheidsinstructies. Die kennen we onderhand wel dus opletten is niet nodig. Nederland here we come!

Op Dubai is het druk, er is geen slurf vrij dus stappen we uit via een trap en we worden opgewacht door een bus. We hebben het niet geklokt, maar de rit heeft ongeveer 20 minuten geduurd. Maar toen stonden we wel al bij de juiste vertrekhal dus na de security was het nog maar een klein stukje lopen naar de gate. Boarden begint over 20 minuten dus we sluiten nu het verslag en sturen het het nu op.

We keren terug met een rugzak mooie herinneringen aan twee weken van hard werken, goede gesprekken en mooie mensen. Hartelijk dank voor de reacties die jullie ons stuurden, ze werden verslonden door de groep.

Groeten vanuit Dubai. van Anita, Alex, Gerdi, Corine, Rolf, Ria, Jan, Nico, Quinten, Steyn, Jeroen en Marin.

Contactgegevens

H.O.P.E. in South Africa
t.a.v. het secretariaat
Ringallee 82
6891 BG  ROZENDAAL
Telefoon » 026 - 364 38 29

Giften

Triodos Bank: 
IBAN » NL38 TRIO 0254 6672 28


Wij zijn een ANBI-stichting. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.