Blogs projectreis 2018

Woensdag 24 oktober 2018

Wat een lekkere ochtend, we begonnen met wentelteefjes met kaneelsuiker....

 

De jungle Gym in Keotshepile is opgeleverd !! Wat een feest voor de kindertjes met knutselwerkjes, zingen, dansen, ballonnen, slingers en óók wentelteefjes !!

 

In Itereleng (een pre-schooltje dat bestaat uit 6 hele kleine lokaaltjes) zijn de luiken afgemaakt. En er is vandaag een deur in één van de gebouwtjes gehangen waardoor deze weer goed sluit. Daarnaast is er één van de huisjes gestut met palen aan de buitenkant, en veel losliggende planken zijn vast gespijkerd met zeker wel 100 spijkers. Met de balken die over waren zijn nog 2 wip-wappen gemaakt. Al deze klussen hebben geleid tot minder instortingsgevaar en een grote glimlach van de juf en vooral van de kinderen.

 

Bij Touch is vandaag toch nog een stuk voor de deur gestraat om de afwatering meer de goede kant op te laten lopen. Bij de eerste regenbui gaan ze zien of dat gelukt is, maar dat hopen wij natuurlijk niet mee te maken ;-) Verder zijn er deurtjes met een slot gemaakt in de gangkast om de naaimachines veilig op te kunnen bergen. En alle kleertjes en kratten en lege dozen zijn nu écht uit de kantoren weggeruimd. Er staat ons morgen nog één kast te wachten die we gaan opruimen, maar die kunnen we aan !

 

Vandaag was een dag van veel laatste schroeven en spijkers in de verschillende projekten, van alvast bedankjes regelen voor de keukenprinsessen (waarover morgen meer) en zo meer af rondende dingen. Morgen meer over de laatste loodjes.

 

Namens de groep:

 

Corine, Steyn, Nico, Pim en Gerdi

Contactgegevens

H.O.P.E. in South Africa
t.a.v. het secretariaat
Ringallee 82
6891 BG  ROZENDAAL
Telefoon » 026 - 364 38 29

Giften

Triodos Bank: 
IBAN » NL38 TRIO 0254 6672 28


Wij zijn een ANBI-stichting. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.