Blogs projectreis 2018

Zondag 21 oktober 2018

Vandaag is het een rustdag. Een deel van de groep gaat naar Kobus en de rest gaat naar de Growth Point kerk. De preek van Kobus ging weer over psalm 91. Deze keer ging het over de praktische invulling van deze psalm. Ben jij echt klaar om Jezus te ontvangen?

 

Bij de Growth Point kerk was er een mooie preek, die ging over in de kracht van Jezus leven en die kracht ook uitstralen.

 

Na de kerkdiensten ging ieder zijns weegs. De een ging wandelen, de ander foto's maken en sommigen bleven heerlijk relaxen op Groenfontein.

 

Ook werd er weer een jaarlijks bezoekje gebracht aan Jacob op Ratsegae. Enige jaren geleden heeft H.O.P.E. een project gedraaid op deze township. Daar aangekomen hoorden wij dat Jacob een maand geleden was overleden na een kort ziektebed. Jacob was daar de leidende figuur in deze samenleving en hielp ook daadwerkelijk mee met de projectwerkzaamheden.

 

Anita en Jan hebben een paar uurtjes in een kloof vlakbij Groenfontein doorgebracht. Volop genoten van de prachtige rotsformaties en het onverwacht doorbrekende zonnetje. Doordat de wind daar nauwelijks merkbaar was steeg de temperatuur tot een behagelijk niveau.

Contactgegevens

H.O.P.E. in South Africa
t.a.v. het secretariaat
Ringallee 82
6891 BG  ROZENDAAL
Telefoon » 026 - 364 38 29

Giften

Triodos Bank: 
IBAN » NL38 TRIO 0254 6672 28


Wij zijn een ANBI-stichting. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.