Blogs projectreis 2019

Zondag 20 oktober 2019

  

Lieve lezers,

Na een zwoele nacht zijn wij redelijk vroeg opgestaan om te ontbijten. Na het ontbijt gingen we in 3 groepjes naar verschillende kerken. Een grote groep naar Shekinah Tabernacle (de zogenaamde "zwarte kerk"), een klein groepje naar de GrowthPoint (een gemengde kerk) en een klein groepje naar de dienst van Kobus op Groenfontein.

De diensten werden heel verschillend ingevuld. Bij de zwarte kerk was er veel praise en dans waarbij oordoppen niet overbodig waren, bij de gemengde kerk was veel praise en overdenking, bij Kobus was een soort bijbelstudie.

Op de terugreis vlak voor afslag Groenfontein was er een zeer heftige brand aan beide kanten van de weg met veel rookontwikkeling waardoor er nauwelijks meer zicht was op de weg. Het werd erg heet in de auto, zelfs de ramen kon je niet meer aanraken. Maar .... we zijn allemaal weer veilig thuisgekomen.

 

Het was vandaag een zeer warme dag, bijna 40 graden, en vanmiddag konden we allemaal lekker relaxen. Ko heeft een meerval gevangen en misschien kunnen we deze nog verorberen.

 

Elke avond wordt er aan de "keukentafel" hard gewerkt om alles te verwerken!

 

Maandag gaan we weer lekker samen verder met al onze klusssen op Tlhotleheletsang-school. We hebben er weer zin in!

 

Lieve groeten, drukkie van Nel, Gerdi, Ko, Willy, Dorette en Bas

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Contactgegevens

H.O.P.E. in South Africa
t.a.v. het secretariaat
Ringallee 82
6891 BG  ROZENDAAL
Telefoon » 026 - 364 38 29

Giften

Triodos Bank: 
IBAN » NL38 TRIO 0254 6672 28


Wij zijn een ANBI-stichting. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.