Blogs projectreis 2019

Zondag 13 oktober 2019

Vandaag een rustdag waarin we mochten uitslapen en om vervolgens om 9u pas aan het ontbijt te gaan.

Om 10u was de kerkdienst/bijbelstudie verzorgd door Kobus waarbij hij het thema was: het bovennatuurlijke Christenschap. Hierbij heeft hij het gehad over hoe je verbonden bent met God en dat je zonder God niet komt waar je wilt zijn. Een paar quotes uit de dienst waren: ' It don't have to be a good idea, It has to be a God idea!! en 'A ship in a harbor is safe, but it's not where a ship is build for'.
Hierna hebben we kunnen smullen van taart en cakes bij de koffie en thee.

Rond de middag ging een groot deel van de groep met auto's naar Rustenburg waar in de buurt een natuurreservaat was waar veel bokken, zebra's apen en vogels te zien waren zodat er ook gewandeld kon worden in de bedding van de rivier die helaas helemaal droog stond. Een mooie wandeling waar veel te zien was en daarna werd een uitgebreidde braai aangeboden door Angela en Berry. Aansluitend werd er een aanhanger gevuld met materiaal voor 4 jungle gyms klaar om morgen mee te kunnen nemen op de projecten.

De 'thuisblijvers' hebben hun best gedaan een uil te spotten die aan de andere kant van het watertje een nest heeft. Helaas is dit maar deels gelukt; de vogel was gevlogen zodra we aankwamen bij het nest. Wel waren de 2 eieren goed te zien.

En... ongelovelijk maar waar, de koffers werden zowaar gebracht vanaf het vliegveld om 17.55u!! lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht en toch gekregen!! Jippie!!

Intussen is Andre druk in de weer om samen met Mieke en Elmarie, Riaan op te halen van het vliegveld. Fijn dat wij hem, onze oud-contactpersoon, weer kunnen ontmoeten!
 
Tot slot is Rolf met Jonathan naar het vliegveld om daar Willy en Harm op te gaan halen die als laatste deelnemers bij de groep aan gaan sluiten.

Dan is alles klaar voor morgen om aan de slag te gaan en een heleboel mensen en kinderen blij te gaan maken.
Morgen lezen jullie daar meer over!

Groeten vanuit een zonnig Zuid Afrika

Rolf, Tineke, Lieke, Anniek en Siska
 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Contactgegevens

H.O.P.E. in South Africa
t.a.v. het secretariaat
Ringallee 82
6891 BG  ROZENDAAL
Telefoon » 026 - 364 38 29

Giften

Triodos Bank: 
IBAN » NL38 TRIO 0254 6672 28


Wij zijn een ANBI-stichting. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.