nieuws.jpg

Nieuws en nieuwsbrieven

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws.

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuws

Start H.O.P.E. in South Africa 2018!

Nico, Wilma, Rolf, Alex, Gerdi, Gerard, Steyn, Quinten, Anita, Jan, Arjan, Marin, Corine, Pim, Ria, Jeroen en Henk zijn er (bijna) klaar voor! Ze mogen bijna vertrekken naar Rustenburg in Zuid Afrika. Op vrijdag 12 oktober start de nieuwe projectreis !
Leeft u met de deelnemers mee? Klik hier om de dagelijkse verslagen te lezen!


Voor Steyn en Jeroen zal het een eerste projectreis naar Zuid Afrika worden. Hoe zal het allemaal gaan? Met een ervaren enthousiaste groep om hen heen zal dat vast goed komen. 

Dit jaar zal de project- en groepsleiding in handen zijn van Arjan van Loon en Gerard Fennema. André Hilvers zal er dit jaar niet bij zijn. Het bestuur is van mening dat het goed is voor de continuïteit van de organisatie om,  indien mogelijk,  te wisselen van project- en groepsleider. Daarnaast heeft André aangegeven het best fijn te vinden om een jaartje over te slaan. We zijn daarom blij dat Gerard en Arjan deze reis willen begeleiden. We hebben er alle vertrouwen in dat zij er met de deelnemers een prachtig project van zullen maken. Beide mannen hebben al jaren ervaring met de projecten van H.O.P.E. in S.A. en zijn goed thuis in Rustenburg en omgeving. Ze hebben mooie plannen voorbereid in samenwerking met onze contactpersonen in Rustenburg en omgeving.

Wij verwachten alles van onze hemelse Vader. Hij zorgt voor ons en voor de mensen en organisaties in Zuid Afrika. Wij vertrouwen op Zijn zegen over de reis, het project en de thuisblijvers.
Zo kijken wij uit naar de belevenissen tijdens H.O.P.E. in South Africa 2018 !
img_0397.jpg
poster-wie-gaat-er-mee-2018-voor-nieuwsbrief.jpg

Wie gaat er mee?

In de komende weken verwachten we dat alle deelnemers voor het project "H.O.P.E. in South Africa 2018" zich officieel hebben aangemeld.
Inmiddels weten we dat in ieder geval 14 personen zich hebben opgegeven of dit nog gaan doen in de komende tijd. We wachten met spanning af of dit aantal nog zal oplopen!
Aanmelden kan nog tot 1 juni, klik hier hoe voor meer informatie over aanmelden.

Verslag van de informatieavond.

We mochten ongeveer 10 mensen verwelkomen op de informatieavond die we hielden op donderdag 15 februari jl..
We hebben de avond gevuld met elkaar ontmoeten en het ophalen van herinneringen aan vorige projectreizen. De informatie die gedeeld is ziet u hieronder in de afbeeldingen. Mooi om te ervaren dat er weer zoveel enthousiasme is om met elkaar aan het werk te gaan in oktober!

We hebben al van verschillende mensen gehoord dat ze mee willen gaan. Dus we hopen dat we weer met een groep van een stuk of 20 enthousiastelingen aan het werk mogen gaan in Zuid Afrika!

Lees hier het verslag van deze avond.

flyer-met-uitnodiging-voor-infoavond-2018.jpg

Stichting Tien

Hulp bij het mogelijk maken van jouw deelname aan een hulpproject: we zijn enthousiast over het werk van Stichting Tien in Amersfoort. Hun doel is om met name jongeren een kans te geven zich in te zetten voor de medemens door deel te nemen aan een hulpproject. Door het mogelijk maken van allerlei acties kan de ingeschreven jongere sparen voor zijn/haar bijdrage aan een hulpproject. Bijvoorbeeld het verkopen van pepermuntdoosjes of het digitaliseren van tweedehands boeken voor een webshop. Als deelnemer van Stichting Tien bouw je zo een tegoed op. Op elk moment kun je dit bedrag laten overmaken naar het project waaraan jij wilt meedoen. Bijvoorbeeld naar H.O.P.E. in South Africa.

Meer informatie op de website van Stichting Tien.

Nieuwsbrieven

Vanuit H.O.P.E. in South Africa worden regelmatig nieuwsbrieven verzonden aan belangstellenden. Als u deze nieuwsbrieven automatisch wilt ontvangen, meldt u zich dan hiervoor aan via onderstaande formulier.

(Vult u alstublieft alle velden in.)

Contactgegevens

 

H.O.P.E. in South Africa
t.a.v. het secretariaat
Ringallee 82
6891 BG  ROZENDAAL
Telefoon » 026 - 364 38 29

Giften

 

Triodos Bank: 
IBAN » NL38 TRIO 0254 6672 28


Wij zijn een ANBI-stichting. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.